Forum Discussion

kamiluses's avatar
2 years ago

Rozłącza mi mecz po wygranej ,zaliczając potem jako porażkę ..

Dzień dobry pisze z bardzo dużą irytacja i z nadzieją że na moje konto zostanie przekazana jakaś rekompensata przynajmniej w postaci paczki . 

Chodzi o FC 24 Piszę ponieważ już dobry 5 raz po wygranym przeze mnie meczu (6 liga division rivals i kwalifikacje do mistrzostw ut) wyskakuje komunikat ze jest problem z serwerami mecz zalicza mi jako porażkę i  z informacja że to ja się rozlaczylem , miało to miejsce niestety i przy awansie do punktu kontrolnego i do wyższego punktu w kwalifikacjach fut , krótko mówiąc starałem się podczas meczy wygrywałem je żeby osiągnąć dobre wyniki i paczki a mimo to przez serwery bądź inny problem z waszej strony zostawałem z niczym i ze straconą szansa na awans mimo że wygrywałem te mecze . Bardzo proszę o rozpatrzenie bo jest to trochę nie poważne i nie wdzięczne patrząc ze jestem z wami od fify 13 . Pozdrawiam i proszę o rekompensatę w tej sytuacji 

21 Replies

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 2 days ago