Forum Discussion
Witam, mianowicie jak w temacie nie mam mozlowsci rozegrania meczu w kazdym z trybow. Pojawia sie komunikat "rozgrywanie meczow jest chwilowo niemozliwe. przepraszamy za niedogodnosci. wkrotce przywrocimy normalne funkcjonowanie trybu. sprobuj ponownie pozniej." Czy wszyscy maja taki problem czy tylko ja ? Dodam ze mam tak od godziny 15 od kad wszedlem do gry.
- 2 years ago
Zagrałem z kolega parę meczy towarzyszkich, teraz jak gram rivals oraz inne tryby po skończonym meczu wywala mnie z futa i zalicza przegraną. w tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Z gory dzieki za pomoc
- 2 years ago
rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe
- 2 years ago
Od wczorajszego wieczora nie mogę zagrać Rivals ani squad battles. Jedyne co mi wyszukuje to Draft dla jednego gracza @EA_Kuba @EA_Aidan ? Z tego co widziałem nie ma żadnych problemów z serwerami. Do tego zalogowałem się na koncie na innym komputerze i innym internecie i problem jest cały czas ten sam. Proszę o pomoc i pytanie cczy miał ktoś podobnie i czy problem rozwiązał?
- 2 years ago@coldplax001 tak, z tego co widze to sporo ludzi ma w tym ja, nie wiem jak zagranicą
- 2 years ago
Cześć.
Potrzebuje pomocy bo nie mogę zagrać od jakiś 8 godzin meczu w EA FC 24.
Ciągle pojawia się komunikat:
"Rozgrywanie meczów jest chwilowo niedostępne. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później"Jest coś co mogę zrobić?
- 2 years ago
dużo ludzi ma ten problem, narazie brak rozwiązania
- 2 years ago
dzięki za odpowiedź, pozostaje czekać ☹️
- 2 years ago
Mam dokładnie to samo. Kupiłem wczoraj grę, draft działa normalnie, a w rivals nie moge zagrać.
- 2 years ago
U mnie to samo i to prawie od 48h.
System pomocy - polegający na tym, że w jednym miejscu gracze piszą, że mają taki sam problem - a i tak nikt go nie rozwiązuje, jest nieporozumieniem.
- 2 years ago
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie
- 2 years ago
o kurde mam ją na ławce, wielkie dzięki <3
- 2 years ago
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie
- 2 years ago
tak wlasnie tez pisalem z suppotem i zadzialalo
- 2 years ago
A tak z ciekawości, w jaki sposób pisałeś z supportem?
w sensie, jakim cudem udało Ci się kogokolwiek skłonić, żeby Ci ktokolwiek odpowiedział?
Jakkolwiek szacun, że Ci się udało!
- 2 years ago
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie.
Dokładne tak... usunąć tę kartę i wszystko gra. Żenujące, że EA nic z tym nie robi, nie informuje.
- 2 years ago
Witam czy ktoś rozwiązał już ten problem? Od czterech dni nie mogę rozgrywać zednego meczu w trybie Ultimate,sezony działają normalnie ,prosze o pomoc bo już tracę siły
- 2 years ago@coldplax001 Kolego rozwiązałes ten problem? Bo mam to samo i już nie wiem co robić . Czwarty dzień już tak mam
About FC 24
Recent Discussions
- 12 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago