Forum Discussion
56 Replies
Rozgrywanie meczów Rivals i Miatrzostw Fut zablokowane pojawią się komunikat że chwilowo nie można rozegrać meczów
Mam ten sam błąd od 3 dni, to całe wielkie ea robi sobie żarty jakieś, typ który odpowiada na wszystkie problemy, tylko nie na ten, co to ma być zapłaciłem tyle pieniędzy za ta grę i nie mogę z niej normalnie korzystać, ciekawe ile będziemy czekać na odpowiedz na ten problem, nowa gra i nie działa. To ea to jest jakiś kabaret wróciłem do tej gry po 10latach i w fifie 14 nie było takich problemów, od tego przybytku wam się w głowach pojevalo ?
znalazłem rozwiązanie, * Adę hakenberg ze składu 89, to jest jakaś parodia
Ci krętacze z ea powinni jakieś paczki dać w ramach rekompensaty, chociaz w to watpie oni tylko ciągnąć od kogos, ale nic dać od siebie pazeroty i wyzyskiwacze
- @skiperinhoo Dzięki za pomoc
Dokładnie wyrzucenie Hegerberg ze składu umożliwia nam granie normalnie
- izinho133 years agoSeasoned Novice
Nie posiadam hegeberg w składzie ani na ławce i nie mogę grać
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie.
Dokładne tak... usunąć tę kartę i wszystko gra. Żenujące, że EA nic z tym nie robi, nie informuje.
Witam czy ktoś rozwiązał już ten problem? Od czterech dni nie mogę rozgrywać zednego meczu w trybie Ultimate,sezony działają normalnie ,prosze o pomoc bo już tracę siły
- @coldplax001 Kolego rozwiązałes ten problem? Bo mam to samo i już nie wiem co robić . Czwarty dzień już tak mam