Forum Discussion
56 Replies
Cześć.
Potrzebuje pomocy bo nie mogę zagrać od jakiś 8 godzin meczu w EA FC 24.
Ciągle pojawia się komunikat:
"Rozgrywanie meczów jest chwilowo niedostępne. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później"Jest coś co mogę zrobić?
dużo ludzi ma ten problem, narazie brak rozwiązania
dzięki za odpowiedź, pozostaje czekać ☹️
Mam dokładnie to samo. Kupiłem wczoraj grę, draft działa normalnie, a w rivals nie moge zagrać.
od wczoraj nie mogę zagrać meczu w FC24 -Rozgrywanie meczów jest chwilowo nie możliwe..... Co zrobić ?
U mnie to samo i to prawie od 48h.
System pomocy - polegający na tym, że w jednym miejscu gracze piszą, że mają taki sam problem - a i tak nikt go nie rozwiązuje, jest nieporozumieniem.Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie
Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie
tak wlasnie tez pisalem z suppotem i zadzialalo
About FC 24
Recent Discussions
- 15 days ago
- 16 days ago
- 16 days ago