Forum Discussion

wezzore13's avatar
2 years ago
Solved

Rynek transferowy w aplikacji

Witam, gram od piątku codziennie. Rozegrałem dużo spotkań w Ultimate, loguje się codziennie też na aplikacje i nadal mam zablokowany rynek. Nie miałem żadnej blokady tym bardziej, że jest to nowe konto bo po kilku latach grania na Xbox przeszedłem na ps5 w tym roku i mam nowe konto. Nie gra nikt inny ani nie loguje się na inne konto Ani nie logowałem się u kogoś poza domem.  W jaki sposób mam to rozwiązać bo według wytycznych od ea w 2 dni powinienem przejść weryfikację 

• Cześć, 

Muszę wyjaśnić, że nie ma określonej ilości czasu gry ani liczby gier, które dają dostęp do rynku transferowego w aplikacji internetowej. Odblokowuje się on w miarę prowadzenia rozgrywki w Ultimate Team. Obejmuje to granie we wszystkich trybach oraz kupowanie i sprzedawanie na rynku transferowym w grze. Ważne jest jednak, aby unikać spamowania tych samych transakcji.

Przepraszamy, że nie jesteśmy w stanie podać bardziej szczegółowych instrukcji. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak uzyskać dostęp do rynku transferowego lub co zrobić, jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, zapoznaj się z tym artykułem:

Dostęp do rynku transferowego EA SPORTS FC™ poprzez aplikacje Web App i Companion

28 Replies

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 9 hours ago