Forum Discussion
46 Replies
próbowałem wejść do sklepu w eafc24 lecz po wejściu w sklep dostałem wiadomość gdzie piszę że sklep nie obsługuję mojej rozdzielczości, próbowałem ją zmieniać w grze, restartować komputer, ale to nic nie dało.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @alkusspeed
Jeśli masz problemy z dostępem do Sklepu z powodu błędu rozdzielczości, spróbuj zmienić Ustawienia rozdzielczości, a następnie uruchom ponownie komputer.
Upewnij się, że sterowniki graficzne i system są aktualne.
Jeśli to nie zadziała, usuń istniejący plik ustawień z folderu \Documents\FC 24\settings na komputerze i zmień rozdzielczość ponownie.
Sprawdź również, czy folder Dokumenty jest zapisany na dysku twardym lub w dowolnej usłudze przechowywania i synchronizacji plików, takiej jak One Drive.
Jeśli problem nie ustąpi, prześlij nam następujące informacje:
- Nazwa użytkownika:
- Podsumowanie problemu:
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):
- Aktualna rozdzielczość pulpitu:
- Kroki, których już próbowałeś:
- Raport Dxdiag:
- Nazwa użytkownika: AmEmptyInside
- Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:22.09.2023 od początku edycji ultimate
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):14:46 CEST
- Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1360x768
- Kroki, których już próbowałeś: aktualizacja sterowników karty graficznej, próba odpalenia sklepu używając innego monitora, usunięcie ustawień oraz restart komputera
- Raport Dxdiag:
Witam dlaczego jak otwieram sklep w trybie Ultimate Team Online To wyskakuje mi powiadomienie żeby zwiększyć rozdzielczość Nawet jak gram w oknie to wyskakuje mi to samo
Gram na komputerze i nie mam monitora Full HD
moja rozdzielczość to : 1360:768??
POMOCY
Co zrobić jeżeli nie da się otworzyć sklepu z powodu zbyt niskiej rozdzielczości ekranu w ew fc 24
Witam nie mogę wejść do sklepu po piszę żeby zmienić rozdzielczość na większą a ja już mam ustawioną największą
- Avalayya2 years agoHero+@0op0o Spróbujcie ręcznie zmienić rozdzielczość, ścieżka do pliku fcsetup:
"C:\Users\Twoja Nazwa\Documents\FC 24"
i zmieniacie wpisy resolution. nadal to samo
- Nazwa użytkownika: Shymeq66
- Podsumowanie problemu: błąd sklepu (niby zła rozdzielczość)
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd: od początku uruchomienia gry
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa): 22:00, 23 września
- Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1980:1080
- Kroki, których już próbowałeś: wymienione na tej stronie
Ale na co???
About FC 24
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 2 days ago