Forum Discussion
46 Replies
- @alkusspeed Mam to samo błąd powinien zostać naprawiony
Dzień dobry mam problem z fc24 dziś pobrałem grę i chciałem wejść w paczki i wyskoczyło że w tej rozdzielczości sklep nie zostanę otwarty i zmieniłem rozdzielczość i wyskoczył błąd z DirectX i zrobiłem wszystkie możliwe aktualizację i nadal.
Pomógł by ktoś?
Mam ten sam problem, Proszę o pomoc
- Nazwa użytkownika: aglan12
- Podsumowanie problemu: nie mogę wejść do sklepu, wyświetla mi komunikat, że jest za mała rozdzielczość i powinnam ją zmienić na większą. Nie mogę tego zrobić, bo już mam największą
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd: 24.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa): 24.09.2023 godz. 19:00
- Aktualna rozdzielczość pulpitu:
1920x1080
- Kroki, których już próbowałeś: usunięcie istniejącego pliku ustawień z folderu \Documents\FC 24\settings, ponowne uruchomienie
- Raport Dxdiag:
- Nazwa użytkownika:CRIB267
- Podsumowanie problemu:Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:25.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):17:23 CEST
- Aktualna rozdzielczość pulpitu:1920x1080
- Kroki, których już próbowałeś:zmiana rozdzielczości w ustawieniach,usunięcie pliku ustawień w folderze.
- Raport Dxdiag
- Nazwa użytkownika: Bacper2115
- Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:26.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):GMT+2środa, 27 września 2023, 01:29
- Aktualna rozdzielczość pulpitu: 2560x1440
- Kroki, których już próbowałeś: aktualizacja sterowników karty graficznej, próba odpalenia sklepu używając innego monitora, usunięcie ustawień oraz restart komputera
- Raport Dxdiag:
- @alkusspeed Ja też mam
Uruchamiasz gre, jezeli nie uruchamia sie do tej pory na procesorze duzej mocy tu instrukcja dla win 11:
Wchodzi do gdy i przed wybranie volty czy UT wybierasz ustawienia w lewy góry rogu, dlaej po prawej u gory wybierza obraz i tam zmieniasz rozdzielczosc na tą którą chcesz.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
- Nazwa użytkownika: Kenaj610
- Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:29.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):GMT+2
- piątek, 29 września 2023, 00:53
- Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1920x1080
- Kroki, których już próbowałeś: zmiana rozdzielczości, restart komputera
- Raport Dxdiag:
Nazwa użytkownika: fcgdeuou62ro
Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
Kiedy dokładnie wystąpił błąd:29.09.2023 od początku edycji podstawowej
Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):8:41 CEST
Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1920/1080
Kroki, których już próbowałeś: aktualizacja sterowników karty graficznej, próba odpalenia sklepu używając innego monitora, usunięcie ustawień oraz restart komputera
Raport Dxdiag:
About FC 24
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 3 days ago
- 4 days ago