Forum Discussion

go_gozbw's avatar
11 months ago
Solved

skrupulatność codziennej rozgrywki urodzin ultimate - usterka

Od dwóch dni wisi: skrupulatność codziennej rozgrywki urodzin ultimate.

Zaliczone tylko 1/1 ☹️

• go_gozbw's avatar
    go_gozbw
    11 months ago

Naprawiono i zwiększono czas do 8 dni, teraz zalicza zadania. Temat do zamknięcia. 👍🏻

8 Replies

• W momencie, w którym chcę wykonać zadania codziennej rozgrywki urodzin ultimate, jest mi to uniemożliwione z powodu braku odświeżenia tych zadań. Restartowalem grę, konsole wiele razy, nie pomogło. Czekałem do godziny 19 na odświeżenie tych zadań drugi raz i nadal nic się nie zmieniło. Proszę o pomoc.

• dzień dobry codziennie nie resetuje mi sie codz. rozgrywka urodzin Ultimate oraz po zrobieniu ulepszenia codziennego logowania urodzin UT. Nie zalicza mi zadań skrupulatności ulepszeń codz. logowania uro

• Produkt: EA SPORTS FC 24
    Platforma:PlayStation 5
    Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
    Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? JulkaKulkaKrystian
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 17.03.2024
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Naprawcie to
    Co się dzieje? Nie zalicza zadań
    Co powinno się stać? Powinno to zostać naprawione ponieważ większość graczy ma ten sam problem

dzień dobry codziennie nie resetuje mi sie codz. rozgrywka urodzin Ultimate oraz po zrobieniu ulepszenia codziennego logowania urodzin UT. Nie zalicza mi zadań skrupulatności ulepszeń codz. logowania uro o co tu chodzi 

• m00nWan's avatar
    m00nWan
    11 months ago

Mam ten sam probleb z brakiem resatru codziennych rozgrywek urodzinowych,i co dalek?

• Czy problem został rozwiązany? Mam to samo ? Nie pojawiają mi się ponownie zadanie codzienne.

• go_gozbw's avatar
    go_gozbw
    11 months ago

Naprawiono i zwiększono czas do 8 dni, teraz zalicza zadania. Temat do zamknięcia. 👍🏻

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 11 months ago