Forum Discussion

BarBarTekTek376's avatar
2 years ago

Transfery i wypożyczenia w karierze zawodnika

Gdzie mogę poprosić trenera o wystawienie na listę transferową lub wypożyczeń? Moją ostatnią grą była FIFA20 i tam nie było z tym problemu bo mogłem to zrobić chociażby w menu zespołu. Teraz jedyną opcją jaką mam jest zakończenie kariery. Rozumiem że w pierwszym sezonie w danym klubie jest to niemożliwe bo tak samo było w FIFIE20 ale to już mój drugi sezon w tym klubie i w trakcie stwierdziłem że przydało by mi się wypożyczenie lub w ostateczności transfer. Gdzie znaleźć tą opcję?

4 Replies

• W wielkim skrócie: 

Centrala>Agent Zawodnika>Twoja droga lub Rekomendacje

Tutaj wybierasz klub w którym chciałbyś zagrać w przyszłości ale musisz spełnić dane cele i wtedy pojawia się możliwość transferu.

Natomiast jeśli chodzi o wypożyczenie to nie możesz spełnić danych celów w klubie.

W tej edycji wszystko zostało niejako powierzone agentowi i nie masz takiej kontroli jak wcześniej.

• To wiem ale chodzi mi o to czy w trakcie sezonu moge tak po prostu poprosić o wystawienie na liste transferową lub wypożyczeń tak jak we wcześniejszych grach. Wtedy można było tak po prostu trafić na liste i przejść na zasadzie transferu a nie że kontrakt z pierwszym zespołem mi sie skończył to dopiero wtedy moge przejść do drugiego. Jeżeli nie ma takiej możliwości to po co w takim razie jest zimowe okno transferowe?

• Wstawiam w plikach zdjęcia z FIFY20 i FC24 dla porównania żeby dokładniej wytłumaczyć o co ki chodzi. Chodzi mi o to czy jest możliwość poproszenia trenera o wystawienie na liste w dowolnym momencie i jeżeli tak to co muszę zrobić?

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago
    @BarBarTekTek376 Nie gram w karierę zawodnika ale przesymulowałem czas do 1 stycznia i nie miałem opcji wypożyczenia, na koniec sezonu dopiero pojawiła się taka opcja.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago