Forum Discussion

adam1998's avatar
2 years ago

Utracono połączenie z serwerami EA

Regularnie, niezależnie od trybu gry, tracę połączenie z serwerami EA. Nie jest to kwestia mojego połączenia internetowego, ponieważ mam światłowód dużej prędkości  i konsolę (PS5) podłączoną za pomocą kabla Ethernet/LAN.  W inny grach, nigdy nie zerwało mi połączenia podczas rozgrywki online, dlatego nie jest to problem po stronie dostawcy. Ping nie przekracza wartości max 20 ms ( w grze).

Główny problem, który występuje, to to, że podczas rozgrywki, zwłaszcza w kluczowych momentach meczów, zostaję nagle wyrzucony do głównego menu gry. To jest frustrujące, zwłaszcza gdy wygrywam mecz. Wielokrotnie ze względu na problemy z serwerami kończyłem rozgrywki FUT CHAMPIONS/DIVISION RIVALS z gorszym bilansem meczowym, a zatem gorszymi nagrodami. „Wyrzucenie” z rozgrywki traktowane jest jako mój błąd i zalicza mecz- przegranym. Zauważyłem, że problem zaczyna się nasilać i pojawiać coraz częściej.

Wszystko z mojej strony zostało sprawdzane: statusu serwerów EA, instalacja najnowszych aktualizacji gry i konsoli, restart modemu/routera, aby odświeżyć połączenie. Niemniej jednak, problem nadal występuje, dlatego oczekuję innej odpowiedzi niż te najbardziej powszechne.

W razie potrzeby, dysponuję materiałami video, które obrazują całą sytuację. Będę wdzięczny za informację zwrotną.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 3 days ago
4,673 Posts