Forum Discussion

miko2010wroclaw's avatar
2 years ago
Solved

Włamanie na Konto

Witam ostatnio gdy Postanowiłem włączyć FC 24 zauważyłem że Sprzedany został Neymar którego nie sprzedawałem oraz kupiony Dumfries który został zakupiony za 150000 monet czyli wszytkie monety jakie miałem czy możecie mi jakoś pomóc odzyskać skład oraz monety które bardzo długi Zbierałem? Proszę o szybką odpowiedź

3 Replies

• Witam dziś wieczorem chciałem pograć sobie wchodzę i ktoś włamał mi się na konto i sprzedał 4 legendy 1 herro 91 Bernardo sillwa i 93  harry keen i innych zawodników szybko weszlem na EA help pan ze mną się skontaktował wysłał linka do zmiany hasła i tyle utraciłem wszystkich zawodników coinsy  i kupę kasy która tam wpakowalem. Bardzo nie ładnie EA że tak postepujecie z długo letnimi  graczami byłem z Wami 10 lat. Gdy chciałem połączyć się do tego pana na czat już się nie dało błąd serwery. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Pierwszym krokiem w tego typu sytuacji jest zabezpieczenie konta, co zostanie przeprowadzone przez doradcę EA z Twoim udziałem. Podczas tej samej rozmowy dostaniesz informacje na temat możliwości odzyskania zawartości gry. Jeżeli połączenie zostało przerwane, spróbuj złożyć zgłoszenie ponownie za pomocą live czatu. Jeśli napotkasz trudności z wyświetleniem opcji kontaktu, skorzystaj z tego linku w trybie incognito i wybierz opcję "Kontynuuj bez logowania".

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 17 hours ago