Wadliwy produkt EA FC
Witam, wydaje mi się, że dostałem wadliwy produkt w który cięzko jest grać, kupiłem grę na Steam, gra sama w sobie po włączeniu wygląda w porządku, jednak gdy przejdzie się do rozgrywki, wtedy zaczynają się przysłowiowe "Jaja", zawodnicy nie potrafią często przyjąć piłki, bramkarze rzucają się w każdą stronę, tylko nie w stronę w którą leci piłka (Czasem im się zdarzy pomyłka i coś obronią, ale jest to jednak rzadkośćią). Zawodnicy faulują w sposób możnaby powiedzieć, że brutalny, jednak sędzia uważa, że faul na wysokości łydek od tyłu, to normalne zagranie, więc można dać maksymalnie tą żółtą kartkę, aby przypadkiem ktoś się nie zezłościł, zawodnicy uderzając karnego na perfekcyjnym wyczuciu, z normalną siłą (mam na myśli 2,5-3 kreski siły) wyrzucają ją w kosmos, w stylu legendarnego Simona Zazy. Czasem nawet zdarza się, że odpalając grę, mając w nadziei pogranie w piłkę nożną, okazuje się, że gram w futbol galeicki, gdzie zawodnik podbija sobie piłkę, po czym łapie ją w rękę, i biegnie przed siebie ile tylko sił w nogach, aby tylko wbiec do mej bramki. Może dałoby się załatwić jakiś zwrot? Albo przynajmniej jakąkolwiek rekompensatę, za dostanie tego ciekawego w przeżyciach, niestety jednak negatywnych, produktu. Pozdrawiam serdecznie, i życzę miłego dnia.