Forum Discussion

kapitanbrzuszek's avatar
2 months ago
Solved

Wczytywanie nie powiodło się EA FC 25

Witam, mam problem  z EA 25, gra odpala mi się normalnie jednak po wczytaniu się gry i próbie wybrania profilu wyskakuje komunikat ,,Wczytywanie nie powiodło się'', próbowałem reinstalować grę, naprawiać przez aplikację ea, relogować się, jednakże żadne działania nie przynoszą skutku. Gram na pc przez aplikacje ea play 

• Hej @kapitanbrzuszek 

Przy kolejnym uruchamianiu gry usuń Ustawienia, które u Ciebie widoczne są z nazwą "1". Następnie wyłącz grę, napraw w EA app i uruchom ponownie. 

• Ważne - nie zmieniaj nazwy pliku Ustawienia osobiste

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @kapitanbrzuszek 

Przy kolejnym uruchamianiu gry usuń Ustawienia, które u Ciebie widoczne są z nazwą "1". Następnie wyłącz grę, napraw w EA app i uruchom ponownie. 

• Ważne - nie zmieniaj nazwy pliku Ustawienia osobiste
  • zdvnczuk's avatar
    zdvnczuk
    19 days ago

Hej @EA_Kalina 

A czy kasując "1" nie wykasuję postępów w całej grze? Żeby później nie zaczynać od zera...

Ten sam problem z wczytywaniem...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Kasują plik Ustawień osobistych (widoczny pod nazwą 1 w załączniku autora wątku) stracisz postępy w grze treningowej i własny układ kontrolera. Nie wpłynie to na postępy w UT oraz Karierze.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,616 PostsLatest Activity: 7 hours ago