EA_KubaCommunity Manager to DMC25091 year agoHej @DMC2509 Korzystanie z web i companion app jest zarezerwowane tylko dla najnowszej gry z serii EA Sports FC.
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 14 hours ago4,673 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 14 hours ago4,673 Posts
Recent DiscussionsBLAD 95 EA JAVELIN ANTICHEAT Od dłuższego czasu mam problem z błędem 95 w skrócie EA javelin anticheat nie pozwala włączyć gry bo niby są jakieś szkodliwe oprogramowania (cheaty) na komputerze. Komputer jest nowy i spełnia wymag...Problem z połączeniem z serwerem Mam już tak od kilku miesięcy. Internet działa. Co mogę z tym zrobić? Gra sie nie włącza Gra sie włącza a gdy juz sie załaduje wyłącza sie i cofa mnie z powrotem do aplikacji Ea. Co zrobić? Akademia przyszłych gwiazd Jak zdobyć stroje z Akademii? Jak odpisać na czacie ? Mam pytanie bo czasami inni gracze do mnie piszą na czacie a ja nie mam pojęcia jak im odpisać, możecie podpowiedzieć? Trochę głupio bo ludzie myślą że ich olewam a ja nie olewam tylko nie wiem jak...