Forum Discussion
9 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Tak, pojawia się nadal. Chciałbym jeszcze wspomnieć, że podczas wykonywania rzutów rożnych / karnych czy także animacji podczas dawania żółtych kartek itd, mocno ścina grę. I właśnie po tym najczęściej wyrzuca z gry.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@szymooongg na start usuń uszkodzone pliki gry (łącznie z Ustawienia osobiste) a także sprawdź działanie kilku wersji sterowników karty graficznej, np. dla NVIDIA znajdziesz je TUTAJ.
Gdy usunę Ustawienia Osobiste to wszystko z postępami w karierze itd usunie mi się?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@szymooongg usuwając Ustawienia osobiste tracisz postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. Nie wpływa to na Twój postęp w Karierze czy też w trybach online.
Usunąłem wszystkie pliki razem z Ustawieniami Osobistymi 1 i w dalszym ciągu wyrzuca mnie z gry podczas meczu. Co mógłbym jeszcze zrobić aby to naprawić?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej.
Dodatkowo uruchom komputer w trybie czystego rozruchu.
Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal się wyłącza:
Może to być także spowodowane moimi podzespołami tzn. karta graficzna, procesor itd?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@szymooongg upewnij się także, że posiadasz zaktualizowany BIOS, zgodnie z opinią przekazaną TUTAJ.
W przypadku dalszych problemów, podeślij nam do dodatkowej analizy swój raport DxDiag.
About FC 24
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 4 days ago
- 5 days ago