Forum Discussion
@BenedictoXC podeślij DxDiag.
Przesłałem plik DxDiag, ale zauważyłem jeszcze jedna rzecz, natomiast nie mogę również w trakcie gry presować drugim zawodnikiem zawodnika przeciwnika, naciskając przycisk na padzie LB i RB można było zawołać drugiego zawodnika do presowania i pokazywał się nad piłkarzem zielony trójkąt, niestey teraz nie mam takiej możliwości, więc podejrzewam że coś nie tak z grą, nie zmieniałem ustawień pada, pad napewno jest sprawny.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @BenedictoXC
Dzięki za przesłanie dodatkowych informacji oraz pliku DxDiag.
Wydaje mi się, że obie sytuacje nie są ze sobą jednak powiązane. Nie mniej, jeśli chcesz sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zagrasz mecz przy użyciu klawiatury, lub ewentualnie jeśli połączysz kontroler w inny sposób, lub skorzystasz z innego.
W kwestii problemu z wyłączaniem gry, wygląda na to, że dla Twojej zintegrowanej karty graficznej, dostępne są nowsze sterowniki, niż te aktualnie zainstalowane na komputerze. Z racji tego, że wcześniej pojawiały się zgłoszenia gdzie problemem właśnie okazywała się zintegrowana karta, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po jej zaktualizowaniu.
Poproszę Cię jeszcze o sprawdzenie czy w momencie gdy gra wyłącza się pojawiają się jakieś błędy w "reliability monitor".
- Naciśnij Windows+R
- Wpisz w oknie perfmon /rel i naciśnij Enter
Następnie wykonaj zrzut ekranu ewentualnych błędów i prześlij go nam.
- BenedictoXC2 years agoSeasoned Rookie
Niestety instalacja nowych sterowników karty zintegrowanej nic nie dały, po pierwszym meczu wyrzuciło mnie do pulpitu, tej komendy po wpisaniu nie odnajduje mi, system Windows nie może odnaleźć pliku, nie wiem już co mam robić, nie bardzo chcę robić reinsatalacji całego systemu.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @BenedictoXC
Czy aplikacji nie można odnaleźć również po wpisywaniu "monitor niezawodności", lub "reliability monitor" po kliknięciu w ikonę start?
About FC 24
Recent Discussions
- 8 days ago
- 9 days ago
- 9 days ago