Forum Discussion
Dzięki za odpowiedź @BenedictoXC
Czy aplikacji nie można odnaleźć również po wpisywaniu "monitor niezawodności", lub "reliability monitor" po kliknięciu w ikonę start?
Dłuższy czas się męczyłem z tym problemem, doszło do tego że restartowało mi komputer w trakcie meczów, tzw. blue screen. Rozwiązałem problem reinstalując cały system od nowa, być może zostały jakieś pozostałości starych sterowników po starej karcie graficznej, mimo że wcześniej odinstalowywałem je programem DDU. Rozegrałem już trochę meczy i na razie jest wszystko w porządku. Czyli na przyszłość jeśli ktoś zamierza zmienić kartę graficzną na nową, musi zwrócić uwagę na sterowniki, dokładnie odinstalować stare sterowniki przed montażem nowej karty graficznej i zainstalować na czysto nowe sterowniki.
- BenedictoXC1 year agoSeasoned Rookie
Niestety radość była przedwczesna, po 10 lub 11 meczu wyrzuciło mnie do pulpitu, błędów systemowych w kondycji komputera nie ma, już ręce mi opadają, nie mam pomysłu na ten problem, myślę że wina jest po stronie gry, bo w innych grach np.Alan Wake 2 , gdzie wymagania są dużo wyższe nie ma problemów tego typu.
Może ktoś z EA w końcu da odpowiedź co jest przyczyną wyrzucania z gry, czysty system, i sytuacja się powtarza.
Czekam na jakąś konstruktywną odpowiedź w tym temacie.