2 years ago
Wyrzucanie z gry po przerwie
Średnio w co 4 meczu dokładnie minutę w grze po przerwie wyrzuca mnie z meczu. Czy to w regulaminowamy czasie gry czy dogrywce. Wynik zawsze niezależnie od rezultatu na tablicy weryfikowany jest jak...
Odpowiedzieliście na wszystkie pytania zadane wczoraj prócz mojego.
Czy jestem gorszym lub mniej ważnym graczem?
Wyrzuca mnie z średnio co trzeciego meczy od razu po przerwie. Zarówno w regulaminowym czasie gry jak i dogrywce. Wyrzucenie nie powoduje zaliczenia meczu jako rozegranego niezależnie od wyniku. Inna sytuacja jest w drafciie gdzie zalicza mi walkower i kończy przygodę przez co korzystanie z tej fukcji nie ma sensu. Obnizą to znacząco moją jakość gry i autmatycznie daje mi mniejsze szasne na zbudowanie składu zważywszya na wyzwania z draftem, które mamy obecnie. Całkowicie demotywuje to do gry w trybie ultimate. Przeinstałowam grę, próbowałem grać na innym komputerze.
Proszę o pilną pomoc!
Hej @Kszan201
Połączyłem Twój post z innym zamieszczonym wcześniej. Proszę nie duplikuj postów.
Miej na uwadze, że forum Answers HQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać z pomocą techniczną EA poniżej znajdziesz instrukcję:
Jak skontaktować się z doradcą EA?
W opisie swojego problemu wspomniałeś, że problem pojawia się na innym komputerze.
Czy test ten przeprowadziłeś na również na innym połączeniu internetowym?
Tak było testowane.
Zmieniałem zarówno sieć jak i instalacje.
Problem dalej występuje