Forum Discussion

checkmyfb's avatar
2 years ago

Wywalanie z UT Champions

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD nie jest to zwiazane z tematem
Podaj ilość pamięci RAM w GB nie jest to zwiazane z tematem
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 4/10/2022
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22'30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 10% - 49%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie mam pojecia
Co się dzieje? gram mecz z chłopem i wygrywam 3 do 1, w przerwie postanawia wyjsc z meczu i fajnie szybki win ale jednak nie.Pokazuje mi sie komunikat że EA nie mogło jakiegos żądania ogarnąć po czym wywala mnie do menu startowego EA FC i nie zalicza wina,myślałem że to błąd i co tam jeszcze 9 meczów gram to do mistrzostw wejde na luzie.W drugim meczu zacięta gierka,przeciwniki gol,ja gol i skonczyło sie 7-7 gdzie ja wygrałem rzuty karne.Znowu to samo,drugi mecz zalicza mi jako przegrana za rzekome wyjscie z meczu.Stwierdziłem że może uruchomienie komputera ponownie rozwiąż ten problem.Trafiłem na typka co miał cheata czy tam traina który zmniejsza bardzo wytrzymałość zawodników przez co np.mój Bellingham w 40 minucie meczu ma już 10% sił biegania mimo jego playstylu+ XD.Wygrałem i tak z nim ale to samo znów mecza nie zaliczyło.W tym momencie mam 0-3 wynik w klasyfikacjach mimo że powinno być na odwrót...
Co powinno się stać? powinienem z meczu wyjść swobodnie zdobywając zasłużone zwyciestwo

nie mam żadnego zrzutu ekranu ani innych plików

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 9 hours ago
4,673 Posts