Wywalanie z UT Champions
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD nie jest to zwiazane z tematem
Podaj ilość pamięci RAM w GB nie jest to zwiazane z tematem
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 4/10/2022
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22'30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 10% - 49%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie mam pojecia
Co się dzieje? gram mecz z chłopem i wygrywam 3 do 1, w przerwie postanawia wyjsc z meczu i fajnie szybki win ale jednak nie.Pokazuje mi sie komunikat że EA nie mogło jakiegos żądania ogarnąć po czym wywala mnie do menu startowego EA FC i nie zalicza wina,myślałem że to błąd i co tam jeszcze 9 meczów gram to do mistrzostw wejde na luzie.W drugim meczu zacięta gierka,przeciwniki gol,ja gol i skonczyło sie 7-7 gdzie ja wygrałem rzuty karne.Znowu to samo,drugi mecz zalicza mi jako przegrana za rzekome wyjscie z meczu.Stwierdziłem że może uruchomienie komputera ponownie rozwiąż ten problem.Trafiłem na typka co miał cheata czy tam traina który zmniejsza bardzo wytrzymałość zawodników przez co np.mój Bellingham w 40 minucie meczu ma już 10% sił biegania mimo jego playstylu+ XD.Wygrałem i tak z nim ale to samo znów mecza nie zaliczyło.W tym momencie mam 0-3 wynik w klasyfikacjach mimo że powinno być na odwrót...
Co powinno się stać? powinienem z meczu wyjść swobodnie zdobywając zasłużone zwyciestwo
nie mam żadnego zrzutu ekranu ani innych plików