2 years ago
Zmiana platformy pc na ps5
Cześć.
W Fife 23 grałem na pc. Na EA FC postanowiłem przenieść się na ps5.
Ruszył webapp. Po zalogowaniu widzę przypisaną platformę jako pc. Ea fc zakupiłem na ps5. Czy istnieje możliwość aby dane byly już przypisywane do ps?
Do web apoa logowałem się przez platformę ps.
Obecnie można uzyskać wcześniejszy dostęp do Web App/ Companion. Oto, jakie warunki należy spełnić:
- Aby kwalifikować się do wcześniejszego dostępu do aplikacji EAS FC 24 Web App i Companion, musisz zalogować się do Ultimate Team™ i stworzyć klub Ultimate Team™ w EA SPORTS FIFA 23 na swojej platformie przed 1 sierpnia 2023 r.
- Twoje konto Ultimate Team 23 musi cały czas istnieć.
- W przypadku skasowania klubu w EA SPORTS FIFA 23, wcześniejszy dostęp nie będzie możliwy.
- Twoje konto musi mieć pozytywną historię.
- Jeśli nie masz dostępu, oznacza to że albo w przeszłości złamane zostały jakieś reguły albo nie grasz dość długo, aby zyskać ten przywilej.
- Zagranie w Ultimate Team™ w EA SPORTS FC™ 24 po zakupie pełnej wersji gry może pomóc uzyskać dostęp do rynku transferowego w aplikacjach Web App i Companion.
Twój obecny wcześniejszy dostęp do Web App polega na możliwości korzystania z aplikacji, na koncie które posiada aktywny klub FUT 23 - czyli PC. Po premierze EA SPORTS FC™ 24, stworzysz w grze swój nowy Klub na PS5 i wówczas na Web App/ Companion będziesz miał możliwość przełączenia się na profil PC.