Forum Discussion

g17s0n's avatar
2 years ago

Zmiana platformy, problem z web appem

Witam

Zmieniłem platformę z xbox one s na ps5, powiązałem konto z EA i ultimate team mi śmiga normalnie, aczkolwiek problem mam z web appem, gdyż mam błąd "logowanie niemożliwe" (ss nr. 1).  Logicznie myśląc chciałem rozłączyć swoją starą konsole xbox z kontem EA i jednak nie mam takiej opcji. Połączone konta ps, twitch, prime mogę normalnie rozłączyć, lecz przy xboxie taka opcja po prostu nie istnieje. (ss nr. 2)

Macie jakiś pomysł co zrobić, żeby rozłączyć te konto? Chyba, że się mylę i web app mi nie działa z innego powodu. Proszę o pomoc.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @g17s0n 

Rozumiem, że w FIFA 23 grałeś na Xbox One S? 

Jeśli tak, to będziesz musiał założyć klub bezpośrednio w grze na konsoli PlayStation 5 i rozegrać kilka spotkań. 

W tej chwili Twoja aplikacja Web App/Companion App powiązana jest z Twoim progresem na starej konsoli, usunięcie powiązania nie rozwiąże problemu. 

• Zgadza się, w Fifę 23 grałem jeszcze na xboxie, ps5 mam od paru dni i rozegrałem kilkanaście spotkań w ramach 10 godzinnej wersji próbnej.

Czy po zakupie pełnej wersji companion mi się odblokuje? Czy muszę po prostu grać?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @g17s0n 

Nie jestem w stanie zagwarantować, że w momencie kupienia pełnej wersji gry rynek zostanie odblokowany w Companion App. 

Możliwe, że będziesz musiał rozegrać kilka dodatkowych spotkań w grze, aby się to stało. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 9 days ago