Forum Discussion

trap_art7's avatar
2 years ago
Solved

Zniknięcie mojego postępu w UT

Cześć,

ostatnio zniknął mój skład z Ultimate Team. Po krótce postaram się wyjaśnić co się stało.

1. Kupiłem grę na premierę i grałem na swoim koncie, aż do zeszłego tygodnia

2. Nie mogłem się zalogować do web app

3. Pomyślałem, iż odłączenie mojego konta EA od PSN i ponowne powiązanie rozwiąże ten problem

4. Niestety nie pomogło

4. Co więcej spowodowało to usunięcie mojego postępu od początku gry

5. Gdy próbuje wejść do UT wyskakuje mi tworzenie klubu od początku

Czy miał ktoś z was taką sytuację? Czy jest jakakolwiek szansa odzyskać dotychczasowe postępy?

Z góry dziękuje za pomoc. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @trap_art7 

Odłączenie konta PSN od konta EA powoduje zresetowanie postępów w grze, zgodnie z ostrzeżeniem, które pojawiło się w momencie odłączania konta. Progres ten można spróbować przywrócić łącząc swoje konto PSN ponownie z pierwotnym kontem EA.

Nie mniej nie mam pewności czy proces ten będzie można wykonać teraz, czy dopiero za 6 miesięcy. Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio by sprawdzić taką możliwość.

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Jeśli uda Ci się przywrócić klub, możemy wtedy sprawdzić z czym związany był problem z zalogowaniem się na Web App.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @trap_art7 

Wybacz późną odpowiedź.

Czy logując się do Ultimate Team na swojej konsoli, widzisz swój wcześniejszy klub? 

• Cześć @EA_Kuba 

Dziękuję za zapytanie.

Niestety nie widać, jedyne co mogę zrobić to stworzenie nowego klubu. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @trap_art7 

Odłączenie konta PSN od konta EA powoduje zresetowanie postępów w grze, zgodnie z ostrzeżeniem, które pojawiło się w momencie odłączania konta. Progres ten można spróbować przywrócić łącząc swoje konto PSN ponownie z pierwotnym kontem EA.

Nie mniej nie mam pewności czy proces ten będzie można wykonać teraz, czy dopiero za 6 miesięcy. Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio by sprawdzić taką możliwość.

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Jeśli uda Ci się przywrócić klub, możemy wtedy sprawdzić z czym związany był problem z zalogowaniem się na Web App.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 3 days ago