Forum Discussion

Zapraszaam7's avatar
2 years ago
Solved

zostałem rozłączony w trakcie meczu, wygrywałem.

zostałem rozłączony w trakcie meczu, wygrywałem. Był to dla mnie ważny mecz, ponieważ decydował o tym czy osiągne wyższą rangę w mistrzostwach UT. Przy wyniku 4 3 dla mnie ekran się zaciał i po kilku sekundach wyrzuciło mnie na ekran głowny xboxa. Nie dostałem zadnego powiadomienia o utracie połączenia , dopiero gdy wszedłem do gry zobaczyłem komunikat o rzekomym wyjściu z meczu choć nic takiego nie miało miejsca.Miałem dobre połaczenie około 18 pingu. Chciałbym aby EA zrekompensowało mi ten stracony mecz , lecz nie wiem w jaki sposob moze to zrobić

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Zapraszaam7 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Obawiam się, że nie będziemy mieli możliwości zrekompensowania Ci tego rozłączonego meczu. Aby zminimalizować ryzyko pojawienia się tego problemu w przyszłości upewnij się, że Twoje połączenie jest w odpowiedni sposób zoptymalizowane korzystając z porad w naszym artykule: 

Jak zadbać o połączenie w EA SPORTS FC™ 24 - Answer HQ

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Zapraszaam7 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy naszej społeczności AHQ. Dodatkowo jeśli post @EA_Kuba odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 years ago