Forum Discussion
Dlugi200202
1 year agoNew Scout
@Boniasty33 mam to samo nawet gry nie mogę zaktualizować. 0 szacunku do klienta jednego dnia gra działa drugiego nie. Nigdy więcej też nie kupie EA play bo m.in przez to nie mogłem uruchomić gry bo wykorzystałem okres próbny. Co z tego, że grę kupiłem na początku września...
- 1 year ago
Mam ten sam problem co wy ale to już drugi raz , raz pomogło jak pisałem z ich czat botem.. ale kur co 2 tyg mam pisać do ciula.. dramat
- Dlugi2002021 year agoNew Scout@Kacu910 też już to po raz drugi teraz odinstalowałem gre i nawet pobrać jej nie mogę. Pierwszy raz to miałem w dniu premiery...Ma człowiek wolne chce pograć ale nie można morał z tego taki że już żadnego ea play nie kupuje bo to jest kpina jak oni na nas plują
- 1 year ago
Dokładnie, na premierę było to samo, wtedy pojawiło się kilka takich tematów i nikomu nie odpisali. Odinstalowanie gry też nie pomogło, bo później jej nie można było pobrać. Dopiero po kilku godzinach pojawiła mi się opcja gry, ale skąd to się wzięło do tej pory nie wiem i problem nie rozwiązał się od razu u wszystkich, bo w wątkach niektórzy dalej pisali, że mają problem.
- Dlugi2002021 year agoNew Scout@Kacu910 najgorsze teraz czekać ile im zajmie naprawienie. Dramat to jest wątpię, że dzisiaj to naprawią ciekawe czy do końca tygodnia się z tym wyrobią.