Forum Discussion

8034545's avatar
7 months ago
Solved

Błąd DirectX w FC25

Witam pojawia mi się taki bład podczas rozgrywki, zdarza się to bardzo często niestety przez to nie moge wbijąć wyższych rang, proszę o pomoc.

• Zalecenia z postu nie pomogły, pomogło natomiast wyłączenie karty dźwiękowej, na razie jest ok (na tym forum nie widziałem takiego rozwiązania ale ważne że działa)

10 Replies

• Hej, mam ten sam problem, powyższe nie pomogło, bardzo proszę o pomoc

• Zalecenia z postu nie pomogły, pomogło natomiast wyłączenie karty dźwiękowej, na razie jest ok (na tym forum nie widziałem takiego rozwiązania ale ważne że działa)

• Witam ponownie, po aktualizacji sterowników NVIDIA problem powrócił i wszystkie poprzednio stosowane metody nie pomogły. Proszę o pomoc, w załączeniu plik diagnostyczny. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej @shater096 

Dzięki za odpowiedź i przesłany plik DxDiag. 

Zauważyłem, że dla Twojej zintegrowanej karty graficznej dostępne są nowsze sterowniki niż te aktualnie zainstalowane na komputerze. Początkowo pobierz nowsze sterowniki ze strony producenta - link, nie mniej z racji tego, że wygląda na to, że przeszedłeś na nowszy system operacyjny istnieje możliwość, że nie będą one kompatybilne. 

Sterowniki dla Windows 11 możesz pobrać ze strony AMD - link

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.822 PostsLatest Activity: 17 hours ago