Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kalina8 days agoCommunity Manager
Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje, damy znać.
Rozumiem że pani może nie mieć na tyle przyznanych uprawnień żeby jakoś mi to zwrócić ale w takim przypadku proszę o kontakt z osobą która jest coś w stanie coś z tym zrobić. A wiem że te coinsy da się zwrócić bo już były sytuacje że osoby nagrywający kontent z fifą na youtube mieli błędy różne i były potem im zwracane coinsy na konto.
Ja chce tylko to co mi się należy zwłaszcza że już pisałem z ea help i mówili mi że wiele graczy już zgłaszało ten problem. Będzie kiedyś akcja że kupie paczkę za 7,5k a zabierze mi 500k to też napiszecie że nie możecie cofnąć tego i z tym mnie zostawicie. Jeżeli nawet nie możecie tego cofnąć to słucham propozycji z jakąś rekompensata, uważacie się za szanowaną firmę to załatwmy to w taki sposób żeby obydwie strony były zadowolone a nie że piszecie że wy nic nie możecie zrobić. Ja po prostu składam reklamację bo nie zadziałało coś z waszej strony i ja tego nie odpuszczę bo 500k coins trochę czasu musiałem zbierać i należy mi się jakaś pomoc od was.
Ale to z waszej winy jest ja zaznaczyłem że chce za pointsy a zabrało coinsy. Oddajcie mi 500k coins a weźcie sobie te 1000 fifa points z kąta. Nie może być tak że źle zadziałało a ja z tego pwodu będę cierpiał.
- EA_Kalina10 days agoCommunity Manager
Hej @adrian3934
Niestety nie mamy możliwości cofnięcia transakcji dokonanej w grze.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 6 days ago
- 7 days ago