Forum Discussion

adrian3934's avatar
11 days ago
Solved

Błąd w Ewolucji tory z Coinsami

Witam mam problem gdyż kupiłem ewolucje za pointsy dokładnie 1000 FIFA pointsów jestem pewny że miałem zaznaczoną tą opcję kupienie, mimo to zabrało mi coinsy 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje, damy znać. 

• Rozumiem że pani może nie mieć na tyle przyznanych uprawnień żeby jakoś mi to zwrócić ale w takim przypadku proszę o kontakt z osobą która jest coś w stanie coś z tym zrobić. A wiem że te coinsy da się zwrócić bo już były sytuacje że osoby nagrywający kontent z fifą na youtube mieli błędy różne i były potem im zwracane coinsy na konto.

• Ja chce tylko to co mi się należy zwłaszcza że już pisałem z ea help i mówili mi że wiele graczy już zgłaszało ten problem. Będzie kiedyś akcja że kupie paczkę za 7,5k a zabierze mi 500k to też napiszecie że nie możecie cofnąć tego i z tym mnie zostawicie. Jeżeli nawet nie możecie tego cofnąć to słucham propozycji z jakąś rekompensata, uważacie się za szanowaną firmę to załatwmy to w taki sposób żeby obydwie strony były zadowolone a nie że piszecie że wy nic nie możecie zrobić. Ja po prostu składam reklamację bo nie zadziałało coś z waszej strony i ja tego nie odpuszczę bo 500k coins trochę czasu musiałem zbierać i należy mi się jakaś pomoc od was.

• Ale to z waszej winy jest ja zaznaczyłem że chce za pointsy a zabrało coinsy. Oddajcie mi 500k coins a weźcie sobie te 1000 fifa points z kąta. Nie może być tak że źle zadziałało a ja z tego pwodu będę cierpiał. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.676 PostsLatest Activity: 12 hours ago