Forum Discussion

Zygieriusz's avatar
Zygieriusz
Seasoned Newcomer
9 days ago

Ban - brak informacji z jakiego powodu oraz brak odpowiedzi na zgłoszenie sporu

Cześć,

W piątek z niewiadomych mi przyczyn otrzymałem blokadę konta. Sytuacja taka zdarza się już 3 raz w ciągu roku (w poprzednich dwóch przypadkach zostałem odbanowany). Założyłem spór jednak do chwili obecnej nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. 

Panowie z EA, możecie pomóc w rozwiązaniu sytuacji? Tym bardziej, że nie mam zielonego pojęcia za co ta blokada została nałożona. Konto mam od 2015 roku, nigdy nie używałem żadnych cheatów.

Pozdrawiam,

CM Edit - Usunęłam dane osobowe; Pamiętaj, że wpisy na forum są widoczne dla wszystkich. Chroń informacje swoje i innych. Dane osobowe mogą obejmować adres e-mail, numer telefonu, prawdziwe zdjęcia/selfie itp. Zachowaj je w tajemnicy, dbaj o bezpieczeństwo.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej Zygieriusz 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało. Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Z doświadczenia wiem, że rozpatrzenie takich zgłoszeń może potrwać kilka dni a status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

• Rangereq's avatar
    Rangereq
    Rising Newcomer
    8 days ago

Ja też dwa dni temu dostałem blokadę, a nie zrobiłem nic złego. Zauważyłem to dzisiaj, gdy chciałem znowu sobie pograć. I też nie ma podanego powodu nadania blokady. 

Kupuję FIFA'ę co roku od 10 lat. To jest jakiś nieśmieszny żart.

• Rangereq's avatar
    Rangereq
    Rising Newcomer
    8 days ago

Ja właśnie dostałem powiadomienie o zmianie decyzji.

• Zygieriusz's avatar
    Zygieriusz
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Kalina, bardzo dziękuję za Twój odzew oraz informację.

Od piątku nadal brak odzewu z działu customer experience. Jestem bardzo zaniepokojny tą sytuacją tym bardziej, że nie mam sobie nic do zarzucenia i blokada została nałożona niesłusznie (tego typu blokady już miałem dwa razy i za każdym razem zostawałem odblokowywany).

Jak już wspomniałem od ponad 10 lat jestem stałym graczem fify i regularnie doładowywuje fp. Obecnie przez blokadę tracę możliwość zdobywania kolejnych nagród (liga weekendowa, division rivals, squad battles oraz mecze towarzyskie) przez co bardzo ubolewam i źle to wpływa na moją psychikę (to jakby iść do więzienia za niewinność).

Bardzo proszę Was o wsparcie w kwestii odpowiedzi na mój spór.

Wierzę, że w szybkim czasie moje konto zostanie odblokowane.

Pozdrawiam serdecznie,

Zygieriusz

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Zygieriusz Rozumiem Twój niepokój. Niestety, na forum nie możemy sprawdzić Twojego konta, aby zweryfikować, co dokładnie się stało. Jeśli wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokad i zawieszeń, odpowiedź może zająć kilka dni. Trzymam kciuki!

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.742 PostsLatest Activity: 10 hours ago