Forum Discussion

qubafifa11's avatar
qubafifa11
Rising Newcomer
1 year ago
Solved

Ban za dystrybucję bez przyczyny. Pc

Witam czy ktoś mial taki sam problem że dostał bana od EA na grę online w ea fc za dystrybucję monet?

Może komuś udało się coś z tym zrobić.

Nic takiego nie miało miejsca na moim koncie. Kupiłem jakieś karty do gry, rano się budzę, a tam ban. 

Pisałem do nich to nie potrafią odpisać, sprawa cały czas wisi, a jak napisze żeby coś zrobili z tą sprawą to potrafią odpisać na drugi dzień (oczywiście zawsze taki sam mail, czyli pewnie automat). Na czacie oczywiście napisali że oni od tego nie są i mają specjalny dział.

Nie mam juz pomysłu co można zrobić, może ktoś tu pomoże 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @qubafifa11 Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/ 

Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź. 

Uzyskaj informacje o ograniczeniu, zablokowaniu lub zawieszeniu konta EA

• qubafifa11's avatar
    qubafifa11
    Rising Newcomer
    1 year ago

Tak wysyłałem i czekam od 3 stycznia na jakąkolwiek odpowiedź. Szkoda że nie ma co liczyć na jakikolwiek dowód 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Jeśli sprawa jest nadal w toku musisz uzbroić się w cierpliwość. Czasem w kolejce jest wiele podobnych zgłoszeń co może wpłynąć na czas oczekiwania. 

Mam nadzieję, że dostaniesz odpowiedź w najbliższym czasie. Niestety nie jesteśmy wstanie sprawdzić danych Twojego konta lub przyśpieszyć proces weryfikacji wszystkich danych. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
1,013 Posts