Blokada bez podania powodu
Mam problem z blokadą, kupiłem grę 2 grudnia i już 3 grudnia dostałem blokadę na konto na wszystkie gry EA FC. Wcześniej grałem max 2 godziny na wersji próbnej z game passa, a potem zdecydowałem się na zakup przez Steam, żeby grać ze znajomymi w wirtualne kluby. W Ultimate Team byłem chyba z raz, a potem grałem już tylko w tryb kariery i kluby ze znajomymi. Lekko się zdziwiłem mailem o nałożonej blokadzie dzień po kupnie gry, wspaniała nagroda za wydawanie pieniędzy na tę grę. Miałem możliwość założenia sporu w sprawie blokady z czego skorzystałem kilka raz gdyż administracja upiera się, że zrobiłem coś źle i oszukiwałem w grze. O ile w pierwszych dwóch wiadomościach składałem prośbę o zdjęcie blokady i podanie dokładnego powodu blokady, to potem już się poddałem i prosiłem tylko o samą przyczynę. Jakie odpowiedzi dostałem? Oczywiście blokada nie będzie zdjęta. A jaki powód? Odsyłanie do regulaminu, następnie trochę już lepiej, ale bardzo ogólnikowo, że mogłem korzystać z jakiegoś oprogramowania, albo używałem bugów, glitchy lub exploitów, albo jakieś wysyłanie niepożądanych wiadomości do serwera. Nie kojarzę żebym coś takiego zrobił. Trochę już jestem zrezygnowany po wysyłaniu już tyle maili. W końcu przestałem po otrzymaniu kilka razy tej samej generycznej wiadomości, że sprawa jest zamknięta i podjęto właściwą decyzję. Boli to, że komuś nie chce się napisać kilu słów o co dokładnie chodzi. Czy są jakieś inne formy kontaktu niż te maile odnośnie blokady? Jeśli chodzi o konsultanta jedynie co mógł zrobić to wysłać kolejną prośbę do rozpatrzenia sprawy podobnej do tej mojej, a infolinia już nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł? Chcę chociaż znać rzekomy powód.