Forum Discussion

Cerber1710's avatar
1 year ago

Blokada bez podania powodu

Mam problem z blokadą, kupiłem grę 2 grudnia i już 3 grudnia dostałem blokadę na konto na wszystkie gry EA FC. Wcześniej grałem max 2 godziny na wersji próbnej z game passa, a potem zdecydowałem się na zakup przez Steam, żeby grać ze znajomymi w wirtualne kluby. W Ultimate Team byłem chyba z raz, a potem grałem już tylko w tryb kariery i kluby ze znajomymi. Lekko się zdziwiłem mailem o nałożonej blokadzie dzień po kupnie gry, wspaniała nagroda za wydawanie pieniędzy na tę grę. Miałem możliwość założenia sporu w sprawie blokady z czego skorzystałem kilka raz gdyż administracja upiera się, że zrobiłem coś źle i oszukiwałem w grze. O ile w pierwszych dwóch wiadomościach składałem prośbę o zdjęcie blokady i podanie dokładnego powodu blokady, to potem już się poddałem i prosiłem tylko o samą przyczynę. Jakie odpowiedzi dostałem? Oczywiście blokada nie będzie zdjęta. A jaki powód? Odsyłanie do regulaminu, następnie trochę już lepiej, ale bardzo ogólnikowo, że mogłem korzystać z jakiegoś oprogramowania, albo używałem bugów, glitchy lub exploitów, albo jakieś wysyłanie niepożądanych wiadomości do serwera. Nie kojarzę żebym coś takiego zrobił. Trochę już jestem zrezygnowany po wysyłaniu już tyle maili. W końcu przestałem po otrzymaniu kilka razy tej samej generycznej wiadomości, że sprawa jest zamknięta i podjęto właściwą decyzję. Boli to, że komuś nie chce się napisać kilu słów o co dokładnie chodzi. Czy są jakieś inne formy kontaktu niż te maile odnośnie blokady? Jeśli chodzi o konsultanta jedynie co mógł zrobić to wysłać kolejną prośbę do rozpatrzenia sprawy podobnej do tej mojej, a infolinia już nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł? Chcę chociaż znać rzekomy powód.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts