Forum Discussion

WilenxNeliw's avatar
1 year ago

Blokada konta

Hej 

Chciałbym poprosić o pomoc albo radę ponieważ po prawie 10 latach nie grania w FIFE postanowiłem kupić sobie takową grę na steam wydałem kupę pieniędzy w grę pograłem 2 dni i dostałem blokade napisałem do suportu ale prawie od 24h nie odpisują mi nwm o co chodzi dostałem jakby bana za oszusto kij wie o co chodzi jak ja żadnych cheatow nie mam.
Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuje 🙂.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @WilenxNeliw 

Niestety poprzez forum nie będę w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA. Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę,  przeczytaj nasz artykuł pomocy, aby mieć pewność, że Twoje odwołanie zawiera wszystkie informacje. Rozpatrzenie tego typu zgłoszenia może zająć kilka dni - sprawdzaj status swojego zgłoszenia oraz swoją pocztę, na którą dostaniesz odpowiedź.

Dodatkowo upewnij się, że masz włączoną weryfikację logowania na koncie EA. Weryfikacja logowania zagwarantuje, że nikt poza tobą nie uzyska dostępu do twojego konta EA. 

• Hej 

Ale proszę powiedz mi skąd taka blokada mogła się pojawić wysłałem ss blokady wiec widać tam kod ten.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@WilenxNeliw Niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować tego na forach, ale nasz dedykowany zespół pomoże rozwiązać wszelkie spory Sprawdź tez czy dodatkowe informacje nie zostały wysłane do Ciebie na email powiązany z kontem EA.

• Proszę wytłumacz mi jak można dać komuś bez podstawie blokadę i nie reagować na zgłoszenie od 3 dni taka wielka korporacja ja EA.

Przecież oni widzą że jest to pomyłka czy błąd systemu. 

• Po 1 nie umiesz odpisać? 

Po 2 już od ponad miesiąca mam bana i nic EA sobie z tego nie robi pisząc mi że słusznie mi go dali chociaż żadnych dziwnych programów nie mam bo jakbym miał to i w innych gra od EA oraz innych producentów miałbym BANA!!

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 6 days ago
1,013 Posts