Forum Discussion
5 Replies
- MattiuDefo1 year agoHero+
Witaj @dadfaffsaf
W tej sprawie musisz się skontaktować z EA przez czat
jak sie skontaktowac ?
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
Hej @dadfaffsaf
Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.
Polecam także Łańcuch zabezpieczeń - Jak bezpieczeństwo jednego konta wpływa na inne konta?
Zrobiłem te kroki i nieczego się nie dowiedziałem, dalej mam blokade na rynku
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
Zgodnie z informacją podaną w artykule Jak odwołać się od ograniczenia, blokady lub zawieszenia?
Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę, możesz odwołać się od tej decyzji.
Aby się odwołać, wybierz odpowiednią metodę kontaktu z nami, wypełnij formularz na stronie i kliknij Wyślij.
Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. Wiadomość e-mail będzie zawierać informacje o naszej decyzji i sposobie jej zakwestionowania, jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd. Doradcy nie mogą już przekazywać spraw do naszego zespołu moderatorów ds. regulaminu.