Forum Discussion

wookash's avatar
1 year ago
Solved

Brak fc points

Zakupiłem wczoraj kolo 21 30,18000 fc points I ich nie otrzymałem. Mam potwierdzenie platnosci

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @wookash 

Upewnij się, że status Twojego zamówienia jest w pełni zrealizowany oraz, że punkty zostały zakupione na właściwą platformę i edycję gry EA SPORTS FC.

Czasami wystarczy przelogować się i sprawdzić punkty z poziomu gry (nie Web app/ Companion).

• banyxxx's avatar
    banyxxx
    1 year ago

W dniu dzisiejszym 4 grudnia 2025r. zakupiłem u państwa punkty do EA FC 25. Dokładnie 18500 i 12000 punktów. Płaciłem za pomocą paysafecard poprzez Web app. Płatności przebiegły pomyślnie - pieniądze zostały ściągnięte z mojego konta (na dowód czego przesyłam potwierdzenie z mojego konta paysafecard), nawet otrzymałem komunikaty od państwa transakcja udana - dziękujemy za zakup. Niestety mimo tego punkty nie zostały przypisane do mojego konta. Mimo że zawsze po płatności te punkty znajdowały się na moim koncie. Pierwszy raz mam sytuację że ich nie ma. Ponad 1050 zł zostało pobranych a zamówionych rzeczy nie ma.... Wchodząc na mojego konto online i sprawdzając status zamówień wyskakuje PAYMENT PENDING - jakim cudem skoro pieniądze zostały pobrane i paysafe twierdzi że je państwu przekazał a państwo daliście komunikat że zakupy udane.

• Przelogowanie nie pomogło ani za pomocą gry ani za pomocą aplikacji...

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 5 days ago
1,013 Posts