Forum Discussion

miki_ban98's avatar
5 months ago
Solved

Brak języka polskiego

Dzień dobry, zakupiłem grę poprzez steam i po pobraniu jedynie język angielski jest dostępny. Nie ma polskiego nawet przy zmianie tego poprzez steam. co mogę zrobić żeby mieć polski język w grze?

• @Sponsi_PL Musisz zainstalować sobie polskiego lektora z poziomu ustawień profilu. Ja tak zrobiłem i jest ok. Jest to niby dodatkowy zakup ale za tzw. 0 zł.

5 Replies

• Ja mam wersję próbną EA Play i nie mam polskiego komentarza, sama gra po polsku...

• @Sponsi_PL Musisz zainstalować sobie polskiego lektora z poziomu ustawień profilu. Ja tak zrobiłem i jest ok. Jest to niby dodatkowy zakup ale za tzw. 0 zł.
  • Sponsi_PL's avatar
    Sponsi_PL
    5 months ago

Zapomniałem tu wrócić - ogarnąłem.

Dziwnym trafem, wybierając PL instalkę, wchodził język polski w grze, ale audio angielskie. Na szczęście, tak jak na konsoli, w panelu zmieniłem na polski i normalnie od razu działało.

Także ciut się zakręciłem.

EDIT: W panelu = w ustawieniach gry > dźwięk i tam jest ustawianie języka komentarza.

• Qcu_'s avatar
    Qcu_
    5 months ago

Cześć. Ja mam trochę inną sprawę. Kupiłem grę w NL, pobrałem sobie polski komentarz, ale wciąż cała gra jest po angielsku. Gdy wejdę w zarządzanie zawartością gry to jest tylko francuski do pobrania. Idzie skądś dostać paczkę z polskim językiem?

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.725 PostsLatest Activity: 4 hours ago