Forum Discussion

Bananke's avatar
12 months ago
Solved

Brak paczki z hero

No co po 4 dniach dostałem FP a paczki z HERO dalej nie ma xddd

• @zeuesek99  napisał/a:

Witam również nie otrzymałem paczki z bohaterem pomimo zakupu gry 17.09.2024 ...

Hej @zeuesek99 

Obawiam się, że brak paczki wynika z faktu, że gra została kupiona po 21 sierpnia.

3 Replies

• Witam również nie otrzymałem paczki z bohaterem pomimo zakupu gry 17.09.2024 przez platformę steam. Odebrałem FP oraz karte ambasadora, darmową ewolucję również ale po paczce nie ma śladu. Próbuje skontakowac się od paru dni z działem pomocy aczkolwiek jedyne odpowiedzi jakie otrzymałem to takie, że nie mogą państwo przypisać mi brakującej zawartości do konta i muszę pisać do pomocy Steam. Po napisaniu do pomocy Steam twierdza oni, że z danym problemem musze kierowac się konkretnie do Państwa, wytłumaczy mi ktoś jak w koncu z tym jest? Kto jest odpowiedzialny za brakująca zawartość DLC u setek osób, które zakupiły Państwa produkt i nie otrzymały w całości tego co było im zapewniane? Jeśli sprzedaje się coś dla ludzi i zapewnia się ich, że otrzymają daną rzecz przystałoby dotrzymać słowa. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

@zeuesek99  napisał/a:

Witam również nie otrzymałem paczki z bohaterem pomimo zakupu gry 17.09.2024 ...

Hej @zeuesek99 

Obawiam się, że brak paczki wynika z faktu, że gra została kupiona po 21 sierpnia.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.986 PostsLatest Activity: 2 days ago