Forum Discussion

marasmoke's avatar
marasmoke
New Novice
1 year ago
Solved

Brakująca paczka z ikoną 91+

Support EA kłamie twierdząc, że problem jest rozwiązany. Otworzyłem źle opisaną paczkę z ikoną 91+ w języku hiszpańskim, otwierałem ją razem z przyjacielem, który otrzymał rekompensate, tymczasem ja jej nie dostałem. Przez dwa dni support pisał mi na chacie, ze rekompensata mi sie należy i na pewno dostanę, tylko mam czekać. Teraz piszą, ze ich zespół naprawił problem i najwyraźniej się nie kwalifikuje...

Zwykle złodziejstwo, napisałem im, ze w takim razie nie chce rekompensaty w postaci paczki tylko zwrot monet lub fifa points za tą paczkę, bo nie otrzymałem obiecanej zawartości, to napisali, ze choć bardzo by chcieli to nie mogą. Oszuści! 

(CM: Thread moved from EN EAFC 25 to PL EAFC 25. Please post in the language of the board per rule.)

3 Replies

• No chyba nie bo ja otworzyłem paczkę i dlaczego ja nie mam otrzymać rekompensaty skoro ja nie wykorzystuje błędy w grze a reszta tak czemu nie weryfikujecie kto w jakim języku gra a sami w regulaminie macie że za wykorzystywanie błędy w grze jest ban to czemu rozdajecie takie paczki że ktoś zmieni język czy to jest według was fair a teraz rozdajecie paczki z ikona 90+ ze nie zmieniłem języka na Chiński naprawdę rozdajecie każdemu paczki na prawo i lewo a ci co grają fair play to nic nie mają otrzymać. @EA_Kalina i @EA_Kuba proszę o szybką odpowiedz 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts