Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
New Traveler
15 days ago

Brudna gra

Ten syf przekracza wszystkie limity. Bramkarz rzuca się nad wolno turlajaca  piłka. Obrońca z łatwością może ją przejąć ale nie może przyspieszyć i ta wpada do bramki. Piłka sama od siebie przyspiesza bez udziału piłkarzy by nie dało się jej przejąć. Osrany menel na więcej honoru i moralności niż ea.Karaluchy przy ea to motylki 

3 Replies

• s3bt1v1a2by5's avatar
    s3bt1v1a2by5
    New Traveler
    14 days ago

Jak każda do 2078. Jedyna nadzieja, że ktoś kiedyś nie da się przekupić niby ugodą. Pasożyty mają wkalkulowane trochę milionów na straty,by móc nadal kręcić wałki. 

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Novice
    5 days ago

Dlatego przeniosłem się na PC, kiedyś nie miał wszystkich opcji, co na konsoli. Ale już to zmienili. W tym roku kupie EA Play Pro za 17 euro, dostane tą ikonę, drugą ewolucję, pogram tydzień wcześniej i sezon passa. Pierwszy miesiąc jest zawsze najlepszy, sprzedam wszystko i poczekam miesiąc, dwa. Potem kupie podstawkę w promocji i wyjdzie zamiast 90 euro z 50 euro. Bo tyle to ona według mnie powinna kosztować. Oczywiście można bawić się w lokalizację i kupić ja za 40 euro już na premierę, ale jestem już na to za stary. Co roku karty, które masz w składzie na początku tanieją po 2 miesiącach. Więc jak się je sprzeda przed tym spadkiem, to na powrót można je odkupić za bezcen. Ta gra przestała mieć ten hype, co kiedyś. Teraz to tylko jest nowy numerek, a po za tym nic się nie zmienia. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.960 PostsLatest Activity: 16 hours ago