Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
Rising Traveler
3 months ago

Brudna gra

Ten syf przekracza wszystkie limity. Bramkarz rzuca się nad wolno turlajaca  piłka. Obrońca z łatwością może ją przejąć ale nie może przyspieszyć i ta wpada do bramki. Piłka sama od siebie przyspiesza bez udziału piłkarzy by nie dało się jej przejąć. Osrany menel na więcej honoru i moralności niż ea.Karaluchy przy ea to motylki 

3 Replies

• s3bt1v1a2by5's avatar
    s3bt1v1a2by5
    Rising Traveler
    3 months ago

Jak każda do 2078. Jedyna nadzieja, że ktoś kiedyś nie da się przekupić niby ugodą. Pasożyty mają wkalkulowane trochę milionów na straty,by móc nadal kręcić wałki. 

• Dlatego przeniosłem się na PC, kiedyś nie miał wszystkich opcji, co na konsoli. Ale już to zmienili. W tym roku kupie EA Play Pro za 17 euro, dostane tą ikonę, drugą ewolucję, pogram tydzień wcześniej i sezon passa. Pierwszy miesiąc jest zawsze najlepszy, sprzedam wszystko i poczekam miesiąc, dwa. Potem kupie podstawkę w promocji i wyjdzie zamiast 90 euro z 50 euro. Bo tyle to ona według mnie powinna kosztować. Oczywiście można bawić się w lokalizację i kupić ja za 40 euro już na premierę, ale jestem już na to za stary. Co roku karty, które masz w składzie na początku tanieją po 2 miesiącach. Więc jak się je sprzeda przed tym spadkiem, to na powrót można je odkupić za bezcen. Ta gra przestała mieć ten hype, co kiedyś. Teraz to tylko jest nowy numerek, a po za tym nic się nie zmienia. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.1,004 PostsLatest Activity: 5 days ago