Forum Discussion

szew83's avatar
szew83
Rising Traveler
1 year ago

Było i jest

Milion razy powtórzę! Ustawienia dotyczą gry nie ludzi! Jak ustawiam obrońców tak mają się po danym obszarze poruszać i nie ma ich być nigdzie więcej do... Gdy nie spełniają wyznaczonych roli, to nie jest to moja wina tylko ingerencji EA. Ok już w części niech będzie, że nie umiem celnie podawać i strzelać. Ale jak druga piłka po rożnym spadnie mi 1 na 9, to nie może przeciwnikowi spadać w odwrotnych proporcjach. To samo przy odbiciu po strzałach. Zachowanie SI również nie zachowuje proporcji. Gdzie jednego jest więcej tam drugiego mniej. Ale tu nie ma równowagi. Dziwnym trafem gram jedynie z takimi, którzy się nie męczą i są na pełnej intensywności w każdym rejonie boiska od początku do końca spotkania. Na dodatek w większości bez zmian. To jest normalne? Odpowiednie ustawienia dają takie możliwości?

2 Replies

• Ustawienia nic tu nie dają.Na Pc zawodnicy biegają jak muły,przecięcia piłki nie istnieją a jak juk przectniesz to piłka sie odbija na 10 m i do przeciwnika,obrońcy stoją i piłka im przechodzi miedzy nogami.Niestety ale na Pc od 3 tyg. nie da się grać i żadne ustawienia tu nie pomogą bo wina jest po stronie EA która od 3 tyg. nie umie naprawić tej gry.Ja już to odinstalowałem bo nie mam już sił jak widze co moi zawodnicy wyczyniają.Dopóki tego nie naprawią (a wątpie że naprawią skoro już ponad 3 tyg. ta gra chodzi jak szrot) to ja tego czegoś nie instaluje

• szew83's avatar
    szew83
    Rising Traveler
    1 year ago

Z tym, że mam to na PS 5

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts