Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 25
  4. FC 25 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

95033100171's avatar
95033100171
Rising Newcomer
10 months ago

Card not found fc25

Mam proglem wszystkie karty czarne

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.
Latest Activity: 3 days ago
1,011 Posts

Community Highlights

• Problem ze sprzedażą juniorów

LukiGK1
    Rising Newcomer
    6 months ago

Recent Discussions

• raffciu076's avatar

Nie dostałem XP za wykonanie zadań.

Cześć, wykonałem wszystkie zadania zawarte w zakładce „Finał Ultimate Team 25” i nie dostałem nagród za 29 oraz 30 poziom.
    raffciu076
    3 days ago
  • siema444's avatar

FC HUB NIE DZIAŁA

Dzisiaj rano normalnie odbierałem nagrody, nawet kupiłem premium. Po południu juz nie moge wejść w hub. Odinstalowanie aplikacji nic nie daje. Nagród nie moge odebrać. Za 2 dni kończy sie sezon.
    siema444
    3 days ago
  • xMajkelx's avatar

Regularne problemy z graniem mistrzostw

Po raz kolejny mam problem z rozłączaniem mnie z meczu i zaliczeniu mi porażki, dodam, że dzieje się to regualrnie podczas grania w weekendy. Moje łącze sieciowe jest na 100% sprawne i w innych grach...
    xMajkelx
    5 days ago
  • Steryd19202's avatar

BRAK NAGROD

Siema mam 5 dywizje wbijam dzis na fife i nagle nie mam nagród za rivalsy to jest normalne?
    Steryd19202
    14 days ago
  • MateuszMatek28's avatar

Gra online 2vs2

Chcialbym zagrać z kumplem na jednej konsoli mając 2 pady przeciwko komuś online w ea fc 25. Czy jest to możliwe?
    MateuszMatek28
    19 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.