Cena kup teraz
Jak zawodnik wczoraj byl do kupienia za 900 .000 a dzisiaj jedynie za 380 .000 machloje ? Tak drastycznie ściągnąć cenę w dół to trochę nie ferr ta gra zaczyna być nudna i oszukancza były nagrody za zadanie od 84 a zrobili 81 co karty juz są duuuzo większe to już ostatnia kupiona gra bo tylko nagrody ucinają a zadania robisz coraz dłużej a z tych kart guuu dostaje się
Kupiłem karty za 400 000 a dostałem kartę 91 i dwa duplikaty jest to sens grania jak jak karty juz są do 97 twórcy tak walą w kosci z nami zeby tylko wykupywać coins a na koniec okaże się że dostaniesz Gównianą kartę a zeby uzbierać tyle kasy musisz nie zle w kładu swojego włożyć bo z nagrod dostajesz marne karty
Można by tak było wymieniać minusy tej gry wygrywane mecze buuum zawias gry -nie zaliczone gość ucieknie z gry przy remisie buum zawodnik na wypożyczeniu traci mecz co gość powinien moim zdaniem przegrać mecz skoro wyszedł z gry nastepny minus gry ciągle zabieranie podatku od sprzedaży zawodnika jak kupujemy coins zwracanie nam podatek ? Ogarnijcie ta gre kupując sama ta ge juz sie płaci dużo jak na chopaka co mam 16 lat to jest ogromna kasa jakas organizacja do praw powinna się zabrać za te ceny bo nie są adekwatne biorąc pod uwagę że my młodzi więcej Gramy w takie gry
chyba starczy tych minusów i myślę że za skrupulatnosc tygodniowej rozgrywki 6 sezonu w pierwszym tygodniu uwzgledni cie mi za skończenie zadania bo również nie miałem zaliczonego
mariusz11105