9 months ago
Cheaterzy w FC 25
Witam, w fc 25 jest gigantyczny problem z cheaterami, spotykam przynajmniej dwóch na każde fut champions i za każdym razem nagrywam taki mecz i reportuje go manualnie na stronie ea wraz z linkiem do ...
Hej @pawkoGOAT
Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić:
Zgłaszanie oszustw, nękania i nielegalnych treści
Możliwość zgłoszenia graczy poprzez EA app.
Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" . Na Answers HQ nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania.
Dziękujemy za współpracę!
Jedyne co jest sprzeczne z waszą polityką to banowanie cheaterów, albo chociaż robienie coś w tym kierunku, bo nie robicie z tym nic, a oszustów co raz wiecej.
To tak jak ja zgłaszałem że konto mi schakowano. Wszystkie wymienne karty poszły w piz..u. zgłosiłem To a oni po 2 dniach zablokowali mi fc companion bo niby bota używałem a Wszystkie sprawy do załatwienia odchaczyli jako załatwione. Ani rekompensaty ani maila co się stało.