Mam pytanie do zespołu prowadzącego EA FC. Czy macie zamiar cokolwiek zrobić z Cheaterami w Waszej grze? Czy dalej mamy uważać że pada deszcz jak ktoś na nas pluje? Moi obrońcy stoją w miejscu, nie mają w ogóle tempa, strzały idą w niebo a typowi każdy strzał wchodzi prosto w bramkę. Wydaje mi się że patrząc na rozwój technologii i środki jakimi dysponujecie w związku z przychodami z EA FC, jesteście w stanie coś zrobić. Nie jest to płacz po przegranym meczu, to kolejny stracony czas, bo macie słabe systemy przeciwko cheaterom.
CM Edit - usunęłam załącznik w związku z naszą polityką "Naming and Shaming"
W grze FC™ 25 dostępny jest EA anticheat na PC. Jest to rozwiązanie przeciwdziałające oszustwom, mające na celu zapewnienie uczciwej rozgrywki w naszych grach, oraz kładące nacisk na prywatność i bezpieczeństwo. Jest to rozwiązanie przeciwdziałające oszustwom i nieuprawnionemu użytkowaniu w trybie kernel, o którymdowiesz się więcej na ea.com.
Jeśli jednak podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić:
Kliknij jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika.
Kliknij … obok nazwy profilu.
Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie.
Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza.
Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu.
Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy.
Kliknij Wyślij.
Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na Answers HQ. Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na Answers HQ a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania.