Forum Discussion

niepelny_dolek's avatar
11 months ago
Solved

Chester

Cześć, czy ktoś wie jak zgłosić gracza tak żebym miał pewność że dostanie bana? Grałem mecz w fut champions i na początku meczu włączył pauzę, a gdy ta się skończyła ja widziałem mecz z perspektywy menu. [CM Edit] Jeśli możecie to zgłaszajcie ile się da 

• Hej niepelny_dolek 

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na EA Forums. Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić:

https://help.ea.com/en-us/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ 

Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na EA Forums a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Dziękujemy za współpracę! 

3 Replies

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Seasoned Adventurer
    11 months ago

Też zdarzyło mi się napotykać Cheaterow.  Nie wiem jak to możliwe że dalej są takie praktyki że oszuści robią sobie co chcą a EA sobie z tym nie radzi . Ostatnio grałem mecz , gość strzelił mi bramkę po czym nie wiem jak to zrobił ale mecz zakończył się przez moje wyjście choć nic takiego nie miało miejsca , tak jak by przejął panowanie nad moim padem i poddał za mnie mecz , oczywiście przegrałem tracąc mecz a Chester cieszył się ze zwycięstwa. Zdarzyło mi się też grać z gościem który na boisku robił co chciał a moi zawodnicy zostali jak by zmrożenia , nic nie mogłem zrobić gdy on sobie grał normalnie , sam poddałem mecz bo i tak nic nie mogłem zrobić . Swoją drogą dziwię się tym oszustom co daje im takie wygrywanie . Bo niby jaka frajda z gry bez rywalizacji , dla mnie to Ci ludzie mają coś z głowami , skoro bawi ich wygrywanie z kimś poprzez oszustwa

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej niepelny_dolek 

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na EA Forums. Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić:

https://help.ea.com/en-us/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ 

Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na EA Forums a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Dziękujemy za współpracę! 

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    11 months ago

Została udzielona odpowiedź co do zgłoszenia, ale temat nie został rozwiązany. Często nawet nie można zobaczyć z kim sie grało więc jak go zgłosić? Ostatnio miałem mecz w mistrzostwach, gdzie mecz oglądałem z boku boiska albo za pleców bramkarza. Nie można było zatrzymać, jedynie wyjście z gry  wyłączając konsole Po wejściu do gry monit o przegranej. Jak nie potraficie stworzyć działającego  anticheat na pc  to po prostu pozwólcie wyłączyć grę międzyplatformową.  A nie jak jest teraz, że na xbox jak wyłacze musze kilka minut szukać rywala

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
1,013 Posts