Forum Discussion

Racek92's avatar
Racek92
New Novice
1 year ago

co rok gorsza gra

* naprawiliście z tymi * obrońcami gratuluje. 90% gry skrypt jest po stronie przeciwnika i * moge grać bo mój napastnik 94 tempa jest ruchany przez 60 tempa obrońce. a podawanie w tej grze to jeszcze większe dno. Zarabiacie miliony dziennie a nawet prostych skryptów nie potraficie zrobić żeby 90 tempa było szybsze i nigdy nie było przeganiane przez 60 tempa. a podania to * też im dłużej trzymam przycisk to * krócej zawodnik i nie celnie podaje. Oglądacie mecze w tej Kanadzie? bo chyba * nie i nie wiecie że każdy zawodnik potrafi prosto podać. tracicie setki tysięcy graczy co rok a wy macie w to * bo macie kase i *. Dodajecie nowe paczki i komunikat o "naprawie rozgrywki" gdzie w rzeczywistości nawet nic nie zrobiliście i poprostu daliście wielki napis aby było coś.

Jak usuniecie ten post to jest mi was szkoda bo ukrywacie prawdę i zakazujecie wolności słowa.

2 Replies

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    New Adventurer
    1 year ago
    @Racek92 Otóż to! Jakiś mądry zaraz wtrąci że przeciwnik zmienił taktykę. Ok tylko ona nie zmienia celności moich strzałów i podań. Nie zmienia moich ustawień mojej zwrotności, przyspieszenia itd. Do znudzenia będę powtarzał że zespół nie może w trakcie jednego meczu zmienić się w bandę bezmózgich pajaców. Nie znam się czy to skrypt, algorytm czy cos jeszcze. Ale ewidentnie coś zmienia w jednej chwili całą rozgrywkę. Co więcej zmienia mnie w głupka który pierwszy raz ma pada w rękach. Mało dostrzegłem osób niezadowolonych z wyników. Przegrana to część sportu. Wściekłość większości dotyczy przeszkadzania w grze i nie chodzi o tego z kim się gra aktualnie
  • zawiszakapy1984's avatar
    zawiszakapy1984
    Rising Novice
    1 year ago

Ta gra to jeden wielki handicap. 650h rozegrane i z paczek leci sam badziew a nowi gracze po otworzeniu kilku paczek dostają TOTY. Proponuję odinstalować grę i ściągnąć PESa tam nie ma takich 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
1,013 Posts