Forum Discussion

mariusz1105's avatar
mariusz1105
New Novice
2 months ago

Co to jest fc25

Jak może mnie wyprzedzać karta 91 speed 93 jak ja mam. Kartę 98 speed 99   ?

Może ma. Kupić points żeby szybciej biegali  hi hi hi  to by wam pasowalo karty juz dostajesz 97 a w zadaniach dostajesz karty 84  szczyt bezczelności a z podglądu jeszcze ani razu nie dostałem lepszej karty jak 84 żeby kupić . Ceny kart spadają  jak jabłka z drzew a gracz nawet nie ma szans uzbierać kasy  za mecz chcesz zrobić ewolucje 500 000 tys i nie każdego zawodnika mozna zrobić,  po zrobieniu gracza  i tak nie spełnia oczekiwać bo czy to speed 99 czy strzaly 99 to bez różnicy ale poitsy za  700zl to ok  dajcie lepiej    za mecz d wiecej kasy żeby nie trzeba było zlodzieje waszych points ów  kupować  zrobiliście się bardzo sknerowata  korporacja  licząc że ludzie będą tylko kupować pointsy nie wystarczy że ludzie płacą   tak drogo za  gre jeszcze trzeba zarabiac na czymś co i tak za rok nie ma znaczenia  dla tej gry bo bedzie nowy sezon a kasa pojdzie sie jeeeeee. C . To wy jeszcze powinniście nam dopłacać zlodzieje za to że gra nie jest naprawiana z błędów  od listopada jak gram to wiecznie te same błędy w tej grze  ostatnia  kupiona wersja tej zjeba....j gry  

2 Replies

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    Rising Scout
    2 months ago

Obudziłeś się? Przecież to ea więc czego się spodziewałeś?

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    2 months ago

Polecam porzucic ten syf bo rok o tym przesądził. Też tak mam ze karty raz w meczach sa op a raz totalnie złomowane ale widzisz nie według nich nie ma czegos takiego jak ustawione mecze, mozesz miec gorszy dzien, chwile albo słabe połaczenie (oczywiscie twoja wina a nie serwerów) i dlatego ,,odczuwasz" ze Twoi zawodnicy sa gorsi a przeciwnik wygrywa bo jest lepszy. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.952 PostsLatest Activity: 15 hours ago