Co to jest fc25
Jak może mnie wyprzedzać karta 91 speed 93 jak ja mam. Kartę 98 speed 99 ?
Może ma. Kupić points żeby szybciej biegali hi hi hi to by wam pasowalo karty juz dostajesz 97 a w zadaniach dostajesz karty 84 szczyt bezczelności a z podglądu jeszcze ani razu nie dostałem lepszej karty jak 84 żeby kupić . Ceny kart spadają jak jabłka z drzew a gracz nawet nie ma szans uzbierać kasy za mecz chcesz zrobić ewolucje 500 000 tys i nie każdego zawodnika mozna zrobić, po zrobieniu gracza i tak nie spełnia oczekiwać bo czy to speed 99 czy strzaly 99 to bez różnicy ale poitsy za 700zl to ok dajcie lepiej za mecz d wiecej kasy żeby nie trzeba było zlodzieje waszych points ów kupować zrobiliście się bardzo sknerowata korporacja licząc że ludzie będą tylko kupować pointsy nie wystarczy że ludzie płacą tak drogo za gre jeszcze trzeba zarabiac na czymś co i tak za rok nie ma znaczenia dla tej gry bo bedzie nowy sezon a kasa pojdzie sie jeeeeee. C . To wy jeszcze powinniście nam dopłacać zlodzieje za to że gra nie jest naprawiana z błędów od listopada jak gram to wiecznie te same błędy w tej grze ostatnia kupiona wersja tej zjeba....j gry