Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
New Traveler
3 days ago

Czy w ut jest ukryty trening?

Szukam różnych odpowiedzi, bo mój obrońca się rozgląda albo biega daleko od piłki dopóki na niego nie przełączę,a przeciwnika kryje, pressuje i atakuje piłkę . Wiem że jest opcja agresywności czy odbieranie piłki dla SPD, ale to niczego nie zmienia. Jeżeli EA od dawna zapewnia, że taka forma pomocy ( nie pamiętam nazwy) nie jest stosowana, to jakim cudem jest tak widoczna, że aż razi po oczach?

1 Reply

• Sam dosyć dużo na ten temat kiedyś pisałem na forum. Tylko, że modelatorzy forum mają to w głębokim poważaniu, a reszta graczy chyba nawet nie zagląda na fora gry. Przecież to gołym okiem widać jak gra manipuluję rozgrywką. Piłkarze stają się mniej zwrotni, apatyczni, podania niecelne, brak przyśpieszenia. A jak już jakimś cudem strzelasz  to albo wprost bramkarza albo kilka słupków i poprzeczek w ciągu jednego spotkania.  Można by wymieniać dużo, ale gra po prostu wygląda jakby się ścigał zająć z żółwiem. Jedyna szansa, że ea coś zmieni to mniejszy zarobek, ale skoro kasa się zgadza to można dalej jechać. Co ciekawe w Polsce gra jest jedną z droższych na świecie. W tamtym roku Szwajcarzy płacili mniej za kopiuj i wklej nowe składy Ultimate team

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.960 PostsLatest Activity: 2 hours ago