Forum Discussion

sherman0195's avatar
1 year ago

Ea 25 ps5. Skonczyl sie okres próbny a po kupnie gry cyfrowej brak zawartości i

Witam !

Przegrałem 10h wersji próbnej w ea 25 na konsole playstation 5.

Gdy zostało 25 min. kupiłem wersję cyfrową z kodem.

Kod zadziałał.  Mam potwierdzenie kupna ea 25 na wersji wersja cyfrowej.

Gdy skończył mi się czas wyłączyła mi się gra.

Usunąłem wersję próbna która miala klodke blokady z ea.

próbowałem zainstalować wersję cyfrową w playstaion Network ale cały czas pokazuje mi cenę z ea 320 zł z hakiem. 

W skrócie tak jak napisałem w temacie .czas probny gry skończył sie ,  kupilem kod gry,  probowalem zainstalować, cena nadal widnieje 320 zł,  mimo ,że zatwierdziło kod . Mam wszystkie zdjęcia ,że gra nadal tyle kosztuje oraz z zdjęcie z historii że kod zreizowalem. Kod fizycznie posiadam ale nie wrzucam go ze względów polityki strony.

Po oczywistym zgłoszeniu sprawy na czacie ea . Brak odpowiedzi a grać by się chciało. Czekam za odpowiedzią że strony administratorów.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @sherman0195 

Sprawdź proszę czy grę uda Ci się dodać do biblioteki poprzez stronę internetową PlayStation Store - link.

Pamiętaj by zalogować się na stronie kontem do którego wcześniej została przez Ciebie przypisana gra. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @sherman0195 

Czy wykorzystany kod pojawia się na Twoim koncie w historii transakcji PSN? Sprawdź, czy gra działa na innym koncie na tej samej konsoli.

Upewnij się, że została kupiona pełna wersję gry i prześlij informacje o sklepie, w którym dokonano zakupu.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 6 days ago
1,013 Posts