Hej @sikor4 @Roguszek
Dzięki za przesłanie pliki DxDiag.
@sikor4
Zauważyłem, że sterowniki Twojej karty są niezaktualizowane. Najnowszy sterownik dla Twojej karty pobierzesz stąd. Podczas instalacji wybierz opcję czystej instalacji, którą znajdziesz w zaawansowanych opcjach.
Po aktualizacji sterownika sprawdź czy problem będzie pojawiał się nadal.
Jeśli tak:
- Zauważyłem, że do Twojego komputera podpięte są dwa monitory. Dla testu odłącz jeden z nich i sprawdź czy gra będzie się nadal wyłączać.
- Zakładam, że na Twoim komputerze zainstalowany jest program anti-cheat Vanguard, dla testu sprawdź czy problem będzie pojawiał się po jego odinstalowaniu.
- Ostatecznie jeśli po wykonaniu powyższych dwóch kroków, problem będzie pojawiał się nadal - utwórz nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu.
@Roguszek
Widzę, że sterowniki Twojej zintegrowanej karty graficznej zdają się być niezaktualizowane. Najnowszy sterownik pobierzesz stąd, bądź możesz skorzystać z Intel® Driver & Support Assistant.
Najnowsze sterowniki dla Twojej dedykowanej karty graficznej znajdziesz tutaj. Podczas instalacji wybierz opcję czystej instalacji, którą znajdziesz w zaawansowanych opcjach.
Po instalacji sterowników, upewnij się, że do uruchomienia gry wykorzystywana jest dedykowana karta graficzna.
Jak dostosować profile i ustawienia Optimus? – NVIDIA
W pliku DxDiag zauważyłem również błędy związane z OmenCommandCenterBackground.exe. Upewnij się, że ta aplikacja jest zaktualizowana do najnowszej wersji.
@OliHTK Ciebie poproszę o nie zakłócanie dyskusji. Jeśli szukasz pomocy prześlij nam plik DxDiag.