Forum Discussion

L33G33ND's avatar
11 months ago

EA IA nie działa jak powinno

Witam dlaczego w waszej grze jest tak śilny sbmm? czemu raz obrona gra jak normalni ludzie, a czasami jak bezmózgie jeti. Powiem tak gram w FIFY od 98 i tak złej jak tą FC25 to nigy nie grałem w groszy football porażka totalna więc czekam na opd czemu raz pozwalacie mojej obronie ogólnie drużynie grać jak ludzi, a raz nie i nie choodzi o dobór przeciwnika bo sory, ale znam swój poziom i wiem na co mnie stać.

6 Replies

• @L33G33ND Dołącze się do pytania. Obrona to jakiś random, w jednym meczu grają idealnie, w drugim jak amatorzy. Zazwyczaj po kilku dobrych meczach następuje gwałtowny spadek umiejętności.
  • szew83's avatar
    szew83
    Rising Traveler
    11 months ago

Siema. Nie zakładaj nawet, że dostaniesz tu jakąkolwiek odpowiedź. Najwyżej bana, gdy już cię totalnie krew zaleje i napiszesz bez owijki  Poza tym cała rozgrywka jest najmniej ważna. Ważny jest SKLEP!!!

• A i jeszcze jedno gram na PC i gra sama potrafi się wyłączyć bez powodu przez co przegrywam meczenie jest to wina po mojej stroni ponieważ inne 10000 gier nie ma takiego problemu to samo dzialo się chyba z fifa 22

• Łaskawie odpowie mi ktoś w końcu czy zarąbani sklepem jesteście?

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    10 months ago
    @L33G33ND Siema, napisz, że masz problemy z zakupem fc points to pomoc będzie błyskawiczna :D. A tak poważnie niestety nie licz na jakąkolwiek odpowiedź, która naprawi problem
  • Jeszcze raz pytam dlaczego obrona nie kryje zawodnków jak należy tylko robią głupi krok do przodu i wtedy przeciwnik juz ma kontre i owszem trzymam lewy dolny i gałkę w strone bramki, a oni dalej to robią PROSZE O WYTŁUMACZENIE MI TEJ GŁUPIEJ MECHECHANIKI!!!!!!!

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.986 PostsLatest Activity: 2 days ago