Forum Discussion
jesli masz dodatkowy program od pada w pc to go wyłącz ja tak zrobilem . ale ja na steam nie mam polskiego jezyka i co z tym zrobic
- 5 months ago
Używałem kiedyś ds4 ale od fc24 nie potrzebowałem go już ,teraz włączając ds4 fc25 nawet nie chce się odpalić po pokazuje sie komunikat żeby wylaczyc virtual controller
- 5 months ago@leonidaS0910 Mam podobny problem ponieważ u mnie wychwytuje dwa urządzenia na raz zarówno klawiaturę jak i pada od ps5 przez co ciężko się gra bo podczas meczu poruszając prawą gałką pojawia się kursor. Zmiana w ustawieniach z klawiatury+myszki na samą klawiaturę nic nie pomogła. Również używałem aplikacji ds4 winodws lecz wyskakuje mi ten sam błąd co tobie
- 5 months ago
Również mam ten problem. Nie wiem jak to będzie wyglądać z programem x360 ale wątpię żeby działało na tej grze
- 5 months ago
No właśnie mam ten sam problem, wczoraj działało wszystko bez problemu a dzisiaj chce grać i już się mi * nie może włączyć jak mam podłączonego ds4 Windows z padem dualshock4. Ktoś wie jak to naprawić żeby w grze pad działał?
- 2 months ago
Udało Ci się rozwiązać problem?
- 5 months ago
No właśnie mam ten sam problem, wczoraj działało wszystko bez problemu a dzisiaj chce grać i już się mi fifka nie może się włączyć jak mam podłączonego ds4 Windows z padem dualshock4. Ktoś wie jak to naprawić żeby w grze pad działał?
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 17 hours ago