leonidaS09102 years agoFC25 na steamie i nie czyta mi pada od ps5 Witam ,tak jak w opisie odpalam gierkę po czym w grze mogę klikać tylko dwa przyciski na padzie (od ps5) X i kwadrat z czego żadnym nie mogę nic potwierdzić ,jedynie klikając te guziki mogę przeskaki...Show More
140902132 years agonjak wchodzę w ea fc 25 na PC mój pad ps4 nie reaguje mino że jest połączony z bluetooth wskazówki są dalej na klawiature
Featured PlacesFC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago1,008 Posts
FC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago1,008 Posts
Recent DiscussionsGra online 2vs2 Chcialbym zagrać z kumplem na jednej konsoli mając 2 pady przeciwko komuś online w ea fc 25. Czy jest to możliwe? Nie dostałem XP za wykonanie zadań. Cześć, wykonałem wszystkie zadania zawarte w zakładce „Finał Ultimate Team 25” i nie dostałem nagród za 29 oraz 30 poziom. Brak nowych WBS i zadań sezonu Cześć, chciałbym zapytać bardziej doświadczonych graczy, dlaczego nie widzę żadnych nowych WBS w FC25 w trybie ultimate team. Od jakiegoś czasu nie mam zadnych nowych wyzwań na karty futties. Tylko...Ktoś mi wyjaśni? Rozumiem ustawienia drużyny i poszczególnych zawodników. Kiedy jednak nie dokonuje żadnych zmian, to jak to możliwe, że raz są tam, gdzie powinni,a za 20 min mają amputację mózgu? Tego nie sprawi mój...Brak jakiejkolwiek grywalności na PC Witam, mam problem od dluzszego czasu nikogo to nie interesuje EA ma nas gdzies...... Ustawienia nie zapisuja się, do tego praktycznie co mecz w drugiej polowie mam spadki fps do poziomu przy ktorym...